16-09-07

Update

Wel, omdat er toch maar weer 2 weken verstreken zijn, heb ik besloten maar eens een updateje te geven van wat er allemaal gebeurd is.
Vorige week verliep heel gewoontjes, al mijn hobby's voor een jaar opgebouwd (hopelijk kan ik ze volhouden). Maandag streetfunk, dinsdag aerobics, woensdag fitness, donderdag Kvalster (folkband), vrijdag gospelkoor. Ja ik weet het, de raarste combinatie van hobby's ooit, maar je moet toch een speciaal leven opbouwen :).
In het weekend was ik dan van mening wat typische dingen hier te ontdekken; zoals de jaarlijkse Dansmaran (marathon). Foxtrot, swing en andere varianten, nooit gedaan maar nu wel ervaren. Plakkerige Zweden die zweten (hehe) en je ten dans komen vragen en heel close en passioneel dansen. Zweden zijn koude mensen; nou, dus niet altijd.
Deze week verliep vrijwel hetzelfde. Op vrijdag was ik uitgenodigd op een filmavond bij een vriendin uit mijn klas. Met 6 meisjes hebben we dan naar zo ongeveer de slechtste film sinds mensenheugnis gekeken, waarna ik even in slaap was gevallen en weer wakker werd door mijn eigen snurkje. 'Step Up' heb ik weer met volle aandacht kunnen volgen, om dan tegen een uur of half 3 's nachts afscheid te nemen en samen met Jenny en Malin naar 1 van de 4 (?) huizen van Jenny's ouders te rijden. In het midden van de nacht werd ik daar dan nog rondgeleid tot aan de zee (het was dan ook een sommarstuga) en uiteindelijk maar te beslissen om te gaan slapen. Lang geleden dat ik nog zoveel slaap nodig had...
Verder weer gewoon thuis, en met vol enthousiasme aan het wachten op november en de sneeuw. Het begint hier ook al aardig af te koelen en ze voorspellen een koude winter. Ik hoop dat het op z'n minst nog een beetje doenbaar zal blijven :)

17:57 Gepost door Annechien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Happy birthday dear Chientje happy ... enz Gelukkige verjaaardag he mieke.
18 jaar da's nie niks weede.
Sommige meisjes denken dan zelfs dat ze volwassen zijn. Ik kan't weten. Inge dacht dat toen al jaren en is het nu nog steeds niet. L was het al toen ze geboren werd.
Maar volhouden meiske jij wordt dat ook ooooit.
Allez dikke kussen en super knuffel van Maja bzzz en jos brommm...
Dag schatteke, we love you for ever and ever and ....

Gepost door: DE nonk en de tant | 20-09-07

De commentaren zijn gesloten.