17-08-07

(inademen) Jah

Ja seg, het is me hier wat. Deze mensen zijn misschien zowat de sportiefste in de wereld; Gunilla gaat iedere ochtend zwemmen in de rivier, geeft les in aerobics, pilates (iets gelijk yoga (jawel Anneleen)) en de rest van de familie is zo hard into football. En die kijken hier keiveel sport op tv (ben ik blij dat dat altijd bij de buurman gebeurt). Maar ik denk dat ze hier veel chiller leven dan in het zuiden van zweden. Die hebben hier constant een vakantiegevoel ofzo, alles te voet (op blote voeten zelfs), de rivier hier etc. En de bungalowhuisjes natuurlijk he. Ik ga meteen mijn foto's uploaden dus die gaan ook te zien zijn, van mijn 'Anna testar vattenskidor' belevenis, en van de goed gelukte prestatie van de rest van de familie. Ik verlaat dit land niet voor ik het kan!
Kramar

Anna

11:41 Gepost door Annechien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hoi chien (Anna) !
Wij zijn heel blij dat ge het daar zo goed hebt, uw kamer is ook heel leuk zo te zien! We hebben zo alles gezocht in uw kamer wat we herkende:p Zoals ons kaartje op uw nachtkastje en mij roze kussentje:d
Mama kan weer een tijdje verder nu ze uw berichtje heeft gelezen:p
Amuseer u heel erg goed! Wij houden van je! x

Gepost door: Reene | 17-08-07

Dag annechien!
Ik ben momenteel even snel ieder haar/zijn blog aan het lezen om de avonturen mee te kunnen volgen van iedereen, wel mijn missie zal 1 van dees zéér hard mislukken want ik heb nooit tijd ;)
Sbiet is het hier 2AM en dat betekent , ohjawel uitgaan naar de boliches.Dat laatste is gewoon de discotheek, krijg je voor 1euro25 een grote beker van 1liter bier! Echt zo zalig!Als dat nu eens in België zou bestaan i, goh! Elk weekend zouden er zatlappen in de goot liggen met 1 of ander alcoholvergiftiging=P Mijn gastbroers zijn toffe kerels en ik ben het zusje dat ze nooit hebben gehad ;)Plagen kunnen ze als de beste maar ik laat mij helemaal niet doen :)
Maar kgaan je is laten om te gaan feesten
Het ga je goed!
xx

Gepost door: Diana | 19-08-07

haaai chien!
hoe gaat het daar in zweden? alles goed?
jaja hier laat ik mijn eerste berichtje achter op uwe blog ^^
mijn zus vertrekt dus donderdag ook naar zweden en ik de herfstvakantie jawel kom ik ook 3 dagen naar zweden mijn zuster bezoeken!
ik denk dat het wel stil gaat zijn op de chiro zonder u!
maar ik vind het wel cool da uw zus komt! en uw zakske ligt te wachte he ;)
alle dikke groete
puss och kram!
borrg!

Gepost door: ingeborg | 19-08-07

De commentaren zijn gesloten.