13-08-07

Aangekomen

Ja, hier ben ik dan in Bredbyn, over een weekje schoolganger in Örnsköldsvik = [eucheulfiek] oftewel hier genaamd: Övik. Supergezellig huisje en fijne familie zo blijkt, ik hoop dat we vele leuke momenten kunnen delen natuurlijk.
Nja, gisteren toegekomen na een reis van 6uur of iets langer met trein en bus. Al gaan zwemmen in de rivier hier en natuurlijk daarna een warm bad van 40 graden (ja warm, maarja). Ik hoop dat het hier allemaal snel zal loslopen enzo, het is allemaal wat onwennig, maar daar hoop ik natuurlijk op dat het wennen snel gebeurt.
Meer heb ik eigenlijk niet te vertellen, tot zover dus mijn korte arrival-berichtje. Tot de volgende!

11:58 Gepost door Annechien in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

het thuisfront Hey Nanny,

Allé, beetje bij beetje leer je je nieuwe stek wat kennen. We kunnen ons zowat een idee vormen van hoe het met je gaat, dankzij smsjes, msn (goed dat Reene ons wegwijs maakt ;-) en blog.
Wij zijn benieuwd hoe het op school gaat zijn, je hebt dus gelukkig nog wat inlooptijd bij de familie aangezien je de twintigste pas moet beginnen.
Je moet ons binnenkort toch maar eens uitgebreid laten weten hoe die Zweedse gewoontes je meevallen, zwemmen in koud water en dan een bad van 40°, zie maar dat uw vel niet van u afsmelt ;-)
Hier is alles wel ok. Natuurlijk missen we u en is het wat wennen om dingen zonder u te doen maar zoals eerder al gezegd, we gaan er echt vanuit dat je jezelf een leuke tijd gunt dus geniet er maar van.
Doe ze geunder de greuten veun euns, dikke knuffels en tot het volgende berichtje.

'Make en Pake'

Gepost door: 'dad en mum' | 14-08-07

Annechien!
Het is leuk jouw kant van Zweden te horen, want hier in het midden heb ik nog geen bad van 40° kunnen nemen!Het weer is hier net zoals in België, maar op andere vlakken zijn ze dan weer helemaal anders. Véél dingen komen overeen met het papier dat we gekregen hebben 'What's a Swede?'. Het is leuk meer en meer dingen te ontdekken, en elk nieuw woord is leuk om te leren!
Ik hoop dat het je daar goed gaat, en geniet van alles wat je doet.

Liefs,
Anneleen

Gepost door: Anneleen | 16-08-07

De commentaren zijn gesloten.