09-08-07

Jawel; noll

Vandaag is het zover; straks stap ik op het vliegtuig en zie ik dit alles niet meer voor een jaar en zal ik mij in een nieuwe omgeving bevinden. Mijn zenuwen stijgen momenteel wel ten top, de emoties straks waarschijnlijk ook. Ik zal jullie allemaal ongelooflijk hard missen! Maar ik zal brieven sturen en kaartjes schrijven en mailtjes verzenden zoveel als ik kan, en hier zoveel mogelijk in het algemeen achter laten. Maar ik verwacht ook berichtjes terug hé =). Mijn volgende berichtje zal komen vanuit Bredbyn!

Doei! 

14:20 Gepost door Annechien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes! Beste Annechien,

Bedankt voor je bericht, ik heb het met veel plezier gelezen, al ben ik wat laat in mijn respons! Ik hoop dat je niet dacht dat het was omdat ik niet aan jou gedacht heb....!

Ik wens je het alleraller beste daar boven in het hoge noorden, als je dit leest ben je er al toegekomen en ben je waarschijnlijk overdonderd met allerlei gevoelens, van weggaan en toekomen...

Geniet er van, laat de gevoelens je overspoelen, en maak het een goede jaar, daar ben ik trouwens zeker van dat je wel zal doen!

Ik zal nu en dan naar je blog komen om je ervaringen te kunnen lezen,

Veel plezier,
Veel geluk,
Veel leuks...
Ann Chettle

Gepost door: Ann | 10-08-07

De commentaren zijn gesloten.