24-07-07

Gastgezin!

Eindelijk is het dan zo ver; nog 16 dagen te gaan en ik weet waar ik ga belanden! Namelijk in Bredbyn, pal in het midden van Zweden. Ik vermoed ergens afgelegen, maarja niet moeilijk als er maar 30% van de Zweedse inwoners boven Stockholm woont. Tussen de bossen en het water (wie weet ga ik jagen :-O). De papa is ambulancier en de mama massagetherapeut (mij kan daar dus al niets ergs overkomen; de eerste hulp is altijd dichtbij) en geeft ook les. Een gastzus van 17 en een broer van 11, en de familie heeft interesse in skiën, snowboarden, muziek, natuur, voetbal en zwemmen! Jag går åt Sverige!

18:50 Gepost door Annechien in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoi hoi nu komt het ook dichterbij voor u e! Eindelijik weet ge uw fañilie, stad,...spannend. Ik zit hier indertussen al bijna 3weken in de Bolivaanse hoogvlakte, en ik moet zeggen dat het me hier wel bevalt. Toen ik nog 16dagen had voor mijn vertrek begon ik wel zenuwachtig te worden... En al dat afscheid nemen van vrienden en familie, vond ik niet echt fijn. Nu ik hier 3 weken zit heb ik beetje spijt dat ik die laatste periode niet iets meer bij mijn familie ben geweest (ik weet nie hoe fel gij gehecht zijt aan uw familie, maar toch.. neem maar een uitgebreid afscheid zou k zeggen) Nuja, ik heb me die laatste weken ook wel heel god geamuseerd met mijn vrienden, ook belangrijk natuurlijk. Ik weet dat gij de taal al beetje geleerd hebt, dus da zal wel allemaal lukken e. Ik kon niks spaans toen ik hier aankwam, maar ondertussen versta ik het al goed en begin ik het al beetje te praten. Zo snel gaat dat dus.
Nuja, ik wens u een heel goede reis (binnen 16dagen) en ik hoop dat ge een heel leuke familie hebt enz, maar dat zal wel. Geniet nog van uw laatste weken in Belgie, en je hoort nog wel eens van me. Ik kom hier af en toe wel eens zien. Tot de volgende!

Gepost door: Hendrik | 25-07-07

Hela!
Eerst en vooral bedankt voor je steunend berichtje! AFS Noorwegen heeft me gisteren laten weten dat ik me geen zorgen moet maken maar toch is niet zo leuk mja we blijven afwachten!! :)
Spijtig dat het niet Stockholm is geworden maar alles en overal in Zweden is leuk :)
Ik houd je op de hoogte !
Ha det bra !
xx stefanie

Gepost door: Stefanie | 25-07-07

De commentaren zijn gesloten.