01-07-07

1 juli alweer

Omdat ik niet zoveel te vertellen heb, en Birthe af en toe wel en voor degenen die wel geïnteresseerd zijn naar haar avonturen in Argentinië: www.noxa.net/harmlessdream (daar heeft ze haar nieuwsjes gepost).

12:36 Gepost door Annechien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hejs, nee idd ik weet ook nog altijd niks. jolijn ondertussen wel die heeft gisteren de papieren mej haar gastgezin in de bus gekregen dus ik hoopte da vandaag te krijgen, maar da viel dik tegen eilek ;)ja nog 30 dagen voor u das nimmer lang. is wel spannend he we vertrekken zo bijna.:>
zeg maar ik moet nu door (moe trug naar het werk)

doejs en ne dikke knuffel

vince

Gepost door: vincent | 10-07-07

juij Eilaba,
Leuk om Birthe haar noxa en haar avontuurtjes ook te weten ; ) ook heel leuk om via uw site te weten hoelang ik nog moet wachten haha -3 dagen dan wel..
Oee! Gisteren ben ik te weten gekomen waar ik ga belanden. Ik kom in een stadje , ik peins dat het eerder een kleine gemeente is ofzo genaamd Gálvez.Het ligt ongeveer 9km van een grote belangrijke stad en alles ligt keiver =P Argentinië is niet voor niks het 2de grootste land van Zuid Amerika ..
Voor de rest weet ik alleen nog maar hoe mijn moeder heet "Adriana Biolatto". Hopelijk kom ik dat ook nog is ooit te weten en snel!
En voor jou hoop ik dat het ook 1 van dees gebeurd ; )

Amuse!
Kus x

Gepost door: Diana | 11-07-07

Hey ! Merci voor iets te zetten op m'n blog! Het is idd niet zo gemakkelijk om in China te geraken, ge moet een uitnodiging hebben (van YFU China dus). Het beleid is in ieder geval al veel soepeler dan 10 jaar geleden. Toen kwam ge daar gewoon niet binnen. Ik denk ook niet dat YFU China al zo lang bestaat...
In ieder geval, het is een prachtig land met een unieke cultuur en ik ben heel nieuwsgierig !
Amuseer u in Zweden, ook een fantastisch land ! Vooral de natuur daar zou prachtig zijn (ik ben ooit in Noorwegen geweest; een ervaring om nooit te vergeten !)
Groetjes en Dikke kus -xxx-
Els

Gepost door: Els | 22-07-07

De commentaren zijn gesloten.