24-06-07

nog 46 dagen..

Nu de examens voorbij zijn en Birthe vertrokken is, komt het voor mij allemaal heel dichtbij.. Ik mis Birthe nu al, ik vraag me af wat 't gaat zijn als ik alles voor een jaar moet achterlaten. 'k Hoop da 'k hier nog veel leuke dingen ga doen & dan met een gerust hart vertrekken naar Zweden, daar onvergetelijk leuke momenten beleven & jullie op de hoogte kunnen houden..

23:40 Gepost door Annechien in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

mmm.. Eilaba,

Hier madam uit Genk.Birthe is idd al vertrokken, spannend iedereen vertrekt zo opeens! 19 juli vertrekken zelfs die van een jaar Brasil!!
Nu ja veel amusement deze komende maand en met de rest wat komen moet!
Kus x
Diana
combo Argentinië

Gepost door: diana | 25-06-07

Ahoi Leuk da ik uw blog nu ken, kan ik af en toe s volgen hoe het daar bij u in Zweden zit. Voor mij is het idd niet lang meer, denk dat ik volgende week donderdag vertrek. Ma bij ons (afs dus) zijn er ook sommige die pas in sptember vertrekken ofzo hoor. Ja, en Birthe is al weg, hopelijk heeft ze het daar goed, ma a zal wel e. Ik weet niet of ik u nog ga zien voor ik vertrek, wss niet, maar ik wens u alvast een heel leuk jaar toe!! ;-)
x

Gepost door: Hendrik | 26-06-07

ola ik hoop echt dat ze uw naam kunnen uitspreken in zweden want de mijne gaat hier dus niet he. Een R hier uitspreken is onmogelijk voor die argentijntjes blijkbaar maar gisela doet goed haar best en begint het te kunnen:p Ik hoor dus vooral betty of betza (ow yeah) maar nu noemt iedereen mij dominique (mijn 2e naam)Jaja uw d mag dan wel met kleine letter zijn, ik heb lekker 5 namen:d hopelijk laat Bjork vlug iets van zich horen wanneer jullie naakt in jullie sauna zullen vertoeven. x

Gepost door: birthe | 27-06-07

De commentaren zijn gesloten.